top of page
Zoeken

Selectiecommissie Elderburen

Om ElderBuren een positieve en actieve gemeenschap te laten blijven is er een selectiecommissie in ElderBuren. In de selectiecommissie zitten Bastiaan, Ria, Marijke en Colette. Wij zijn nog op zoek naar een nieuw lid, bij voorkeur een man. De selectiecommissie heeft een gesprek met toekomstige nieuwe bewoners om te zien of de nieuwe bewoner enthousiast is en past binnen ElderBuren.


Alle bewoners van ElderBuren mogen in hun eigen netwerkomgeving belangstellenden laten aanmelden. Belangstellenden kunnen een mail, met motivatie waarom zij graag op ElderBuren willen wonen, sturen naar: selectiecommissie.elderburen@gmail.com


Ook proberen wij nieuwe bewoners te werven via website, krant etc. We houden rekening met de leeftijd 55 plus. Wij maken een wachtlijst met bewoners die belangstelling hebben zodat een opgezegd appartement weer snel bewoont kan worden. Als een lid van de selectiecommissie een bekende heeft voorgedragen, zal dit lid niet deelnemen aan de selectiegesprekken.


Wij hopen hierdoor dat ElderBuren een mooie fijne woonplek blijft met actieve mensen die iets voor elkaar willen betekenen.


Namens de commissie,


Collecte Collé


41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Muntjes

Beste buren, Vanaf heden is het eerste kopje koffie of thee gratis. Voor het volgende kopje koffie of thee betaal je 1 geel muntje. De muntjes zijn verkrijgbaar bij Hein. Bestuur ElderBuren

Inloop

bottom of page