top of page
Selectiecommissie ElderBuren

Om ElderBuren een positieve en actieve gemeenschap te laten blijven is er een selectiecommissie in ElderBuren. In de selectiecommissie zitten Bastiaan, Ria, Marijke en Colette, Sjors. De selectiecommissie heeft een gesprek met toekomstige nieuwe bewoners om te zien of de nieuwe bewoner enthousiast is en past binnen ElderBuren.

Alle bewoners van ElderBuren mogen in hun eigen netwerkomgeving belangstellenden laten aanmelden. Belangstellenden kunnen een mail, met motivatie waarom zij graag op ElderBuren willen wonen, sturen naar: selectiecommissie.elderburen@gmail.com 

Ook proberen wij nieuwe bewoners te werven via website, krant etc. We houden rekening met de leeftijd 55 plus. Wij maken een wachtlijst met bewoners die belangstelling hebben zodat een opgezegd appartement weer snel bewoont kan worden. Als een lid van de selectiecommissie een bekende heeft voorgedragen, zal dit lid niet deelnemen aan de selectiegesprekken.

Wij hopen hierdoor dat ElderBuren een mooie fijne woonplek blijft met actieve mensen die iets voor elkaar willen betekenen.

 

Namens de commissie

Wie is wie

Het bestuur van ElderBuren bestaat uit:

Voorzitter:                       Jeanine Liethof

Vice voorzitter                Ben Reuvers

Secretaris                        Simone Krijgsman

Penningmeester             Bennie Aalten

​Algemeen lid                  Hennie Lemmen

                                         Ans Degen

Ziekenbezoek

Met ingang van 1 september 2024 starten Rina en Colette met een commissie Ziekenbezoek. Bij langdurige ziekte en of ziekenhuisopname komen wij op bezoek met een bloemetje en een praatje. Wil je iemand hiervoor opgeven? Stuur dan een appje naar Rina of Colette of spreek ze aan. Wil je ook een zieke bezoeken? Meld dit dan bij een van ons. 

bottom of page